BURN-OUT PREVENTIE  

Je zit in de gevarenzone voor wat betreft stress & burn-out wanneer werk- en privézaken systematisch meer mentale energie kost dan geeft. Veel mensen die zich in zo’n situatie bevinden houden dit toch lange tijd vol omdat ze er in slagen in hun vrije tijd hun batterijen terug op te laden. In zo’n situatie is het voldoende dat er ergens iets misloopt (ziekte, problemen in het gezin, problemen met vrienden, problemen op het werk, …) om vanuit stress in een burn-out terecht te komen.

Om uit de gevarenzone voor een burn-out te blijven en stress te reguleren, is het belangrijk ervoor te zorgen dat werk en verplichtingen meer energie geven dan dat het kost. Door middel van onze coaching en begeleiding kunnen we met kleine ingrepen veelal de energiebalans herstellen of verbeteren. Micha van een assessment en inzet van coachsessies de huidige energiebalans berekenen en kijken op welke vlakken een nieuw inzicht en een andere aanpak hulp zal bieden.

Bij Via Micha bieden we Stress & Burn-out coaching aan, zodat je na het coachtraject weer met energie, enthousiasme en plezier kunnen leven, werken en leren. Door middel van dit coachtraject werken we met de coachee toe naar het effectief functioneren in een ontspannen situatie. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor Stress & burn-out coaching, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Laten we kennis maken; 06-33742632