COACHING BIJ CORONA

Coaching bij Corona, wat houdt dit precies in? In princincipe is coaching bij corona een vorm van Mental Coaching, we helpen je om regie te krijgen over de dingen die spelen in je leven. In de pandemie zijn we ongemerkt in een patroon beland, waarin we vaker onzeker zijn over bepaalde dingen, of bereik je de dingen maar niet waarvan je weet dat je ze in je hebt omdat er zaken niet mogen/kunnen. Je zit  mogelijk door Corona in een privésituatie of werksituatie waar je eigenlijk niet in wilt zitten. Eigenlijk ben je niet gelukkig. Maar je durft zelf niet de knoop door te hakken, om welke reden dan ook.

Veel mensen blijven in een negatief patroon hangen, terwijl je positiever tegen het leven en de mogelijkheden aan zou willen kijken. Corona legt een zwaar gewicht op je functioneren.

Heb je onvrede in je leven? Kom je er echt niet uit en heb je al veel geprobeerd? Het is dan belangrijk om sowieso niet koppig te zijn. Soms moet je gewoon accepteren dat je het even niet zelf redt. Dit is de eerste stap naar een gelukkig en vrolijk leven. Zolang je niet met je problemen aan de gang gaat, dan zullen deze problemen er altijd blijven. 

Wil je weten wat Micha als mental coach m.b.t. de coronaperiode voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Laten we kennis maken; 06-33742632