WIJNGAARDS GELEIJNS
COACHING & CONSULTANCY

COACHING

Je kunt bij ons terecht voor diverse professionele coachtrajecten, zowel voor loopbaancoaching, managementcoaching, mental coaching als coaching bij stress- en burn-out. 

In coachtrajecten wordt bij [CHIC]ARD uitgegaan van brede persoonsontwikkeling, gericht op je eigen kracht en talent. Immers, werkelijk talent is een combinatie talenten, die elkaar aanvullen én versterken. Je kun echter niet in alle vaardigheden even sterk uitblinken, dat maakt ons als mens uniek.

Onze coachtrajecten zijn kort en bondig. Resultaat is in onze trajecten belangrijk. We hebben een sterke focus op bewustwording en eigenaarschap. Omdat we bij [CHIC]ARD gaan voor inzicht en resultaat, zien we bij elke cliënt ook daadwerkelijk gedragsverandering, dus ook bij jou! Elk coachtraject onderbouwen we met een goed en duidelijk wetenschappelijke rapportage, waarmee we duidelijk anders te werk gaan dan de gemiddelde bureaus. 

Tarieven

Wij rekenen €79,- per uur inclusief btw voor onze coachgesprekken. Een intakegesprek is bij ons uiteraard altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Wanneer er gekozen wordt voor coachtrajecten, dan kan een aangepaste prijs gelden. 

Managementcoaching


Loopbaancoaching
Mental Coaching


Burn-out & Stress


Laten we kennis maken! 06-33742632