VIA MICHA, OMDAT DE TOEKOMST VANDAAG BEGINT

Via Micha Onderwijs & Adviesbureau verzorgt coaching, begeleiding en trainingen op maat. Of het nu gaat om individuele coachtrajecten, of juist advies voor scholing en begeleiding in grote verandertrajecten in (management)teams, wij bieden trajecten met een duidelijke focus en gericht op behalen van gestelde doelen.

In als onze trajecten gaan we uit van talent als basis van de trajecten. Talenten zijn “vruchtbare bodems” om in te zaaien. We zetten specifieke toepassingen in voor bedrijven en particulieren om van hun talenten ook volop te kunnen oogsten. 

Als coach en adviseur helpen wij uw organisatie verder. Of het nu gaat om coaching gericht op persoonlijke situaties, of wanneer het vooral werk gerelateerd is, wij weten snel de juiste aanpak te kiezen. De combinatie van praktische eigen ervaring gecombineerd met de kennis van talentassessments en verandertrajecten resulteert in ieder geval in een unieke aanpak. Micha kan als gecertificeerd adviseur organisaties begeleiden om een veranderingsproject te doen slagen, sterker nog, wij garanderen dat we inzicht kunnen geven in de uitdagingen en kwaliteiten die er in een team aanwezig zijn!

Benieuwd naar het aanbod van Via Micha voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op, of kijk bij het aanbod op onze site!

Laten we kennis maken; 06-33742632


Wij gaan voor kwaliteit, exclusiviteit  en gegarandeerd resultaat, daarom zijn we aangesloten bij ST!R.

Persoonlijk talent staat bij ons centraal. De focus in coaching en begeleiding ligt op passie en aanleg. Waar je al goed in bent verbeteren en jouw visie aanscherpen. Wij bieden coaching, assessments en testen aan, gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Micha Wijngaards-Geleijns is geaccrediteerd door 'the talentpassport'. Hierdoor mogen wij binnen organisaties assessments afnemen en kunnen wij een wetenschappelijk onderbouwde rapportage leveren m.b.t. drijfveren en denkstijlen van (nieuwe) medewerkers en teams.


Coaching geslaagd? Wij willen het weten! Daarom monitoren en evalueren we elk traject. Wij laten jongeren en ouders reflecteren op ons coachtraject. 

Wij reflecteren tijdens een coachtraject en bij de afsluiting van het coachtraject, op deze manier hebben we steeds goed in beeld of samen op de juiste weg zitten!