CHICARD, OMDAT JOUW TOEKOMST VANDAAG BEGINT

Chicard Coaching, de coachpraktijk voor hoger opgeleiden en managementcoaching. Wanneer je zoekt naar een goede coach met een duidelijke focus op jouw persoonlijke passie en aanleg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

"Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven." zei Einstein ooit. En zo is het ook natuurlijk. Leven vanuit je werkelijke talenten, vanuit passie en aanleg, maakt dat je de toekomst positief kunt beïnvloeden. Je kunt niet alles worden wat je wilt, maar je kunt wel de betere versie worden van wie je nu al bent. 

Micha Wijngaards-Geleijns zet binnen de praktijk coaching in, in individuele persoonlijke situaties, maar ook in teams. In individuele trajecten wordt coaching ingezet om in korte trajecten doelgericht aan de slag te gaan om persoonlijke doelen te behalen. In teamverband zetten we coaching in om het team sterker te positioneren, talenten van het team inzichtelijk te krijgen en op deze manier teamleden en het hele team in hun kracht te zetten. 

Micha kan als gecertificeerd adviseur organisaties begeleiden om een veranderingsproject te doen slagen, sterker nog, wij garanderen dat we inzicht kunnen geven in de uitdagingen en kwaliteiten die er in een team aanwezig zijn! Vraag meer informatie over onze workshops  voor verandering.

Chicard Coaching is de professionele partner voor hoger opgeleiden. 

Laten we contact leggen; 06-33742632

 

Wij gaan voor kwaliteit, exclusiviteit  en gegarandeerd resultaat, daarom zijn we aangesloten bij ST!R.

Jouw persoonlijk talent staat bij ons centraal. De focus in coaching en begeleiding ligt op jouw passies en aanleg. Waar je al goed in bent verbeteren en jouw visie aanscherpen. Wij bieden coaching, assessments en testen aan, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Micha Wijngaards is geaccrediteerd door 'the talentpassport'. Hierdoor mogen wij het Talentenpaspoort afnemen en kunnen wij een wetenschappelijk onderbouwde rapportage leveren m.b.t. jouw drijfveren en denkstijlen.

Ook voor teams brengen wij teamtalent in beeld. Tijdens onze training wordt er gereflecteerd over de individuele sterktes en zwaktes en hoe dit een invloed heeft op de onderlinge relaties in het team. Hoe gaan we als team daar mee om  en worden we als team beter dan we al zijn. 

Coaching geslaagd? Wij willen het weten! Daarom monitoren we samen met de coachee het traject. Wij laten jou reflecteren op ons coachtraject. 

Wij reflecteren tijdens het coachtraject en bij de afsluiting van het coachtraject, op deze manier hebben we steeds goed in beeld of je samen op de juiste weg zitten!