WIJNGAARDS GELEIJNS
COACHING & CONSULTANCY

ONS TARIEF

Elk individueel coach- en begeleidingstraject start met een kosteloos kennismakingsgesprek van een half uur op ons kantoor aan de Kroevenlaan in Roosendaal of op locatie. Tijdens de kennismaking verkennen we in het kort je hulpvraag en leggen we onze werkwijze aan je uit. Vervolgens kun je beslissen of er een klik is en of het zinvol is om samen verder te gaan in een coach- of begeleidingstraject.

Coaching

Aan het einde van het kennismakingsgesprek wordt er, indien mogelijk, ingeschat wat een realistisch tijdspad voor je is en hoeveel sessies er nodig zijn. Hierdoor krijg je ook direct inzage in de kosten. Een coaching gesprek van een uur kost € 79,00 incl. BTW. Het is mogelijk om een pakketprijs af te spreken wanneer er voor een coachtraject wordt gekozen.

Onze trajecten zijn veelal kortlopend en op deze manier blijven de kosten overzichtelijk. Elk traject is maatwerk, maar uit ervaring weten we dat wij tussen de 6 en 10 gesprekken nodig hebben om jou weer de regie in eigen handen te geven. Het is mogelijk dat een coachtraject (deels) vergoed wordt, kijk daarvoor op onze pagina vergoeding.

Training & Begeleiding

Als het gaat om training en begeleiding, dan is er altijd sprake van maatwerk, naar gelang de vraag rondom de vorm van begeleiding wordt de prijs bepaald. In het geval van begeleiding wordt een uurtarief van  € 72,00 incl. BTW, excl. reiskosten gehanteerd.

Maatwerk & groepscoaching

De tarieven voor zakelijke coaching zijn weergegeven op basis van het gehanteerde uurtarief exclusief 21% BTW. Afhankelijk van de tijdsduur van de coachsessie zal de prijs hierop worden aangepast.

Kennismaking (30 minuten)

 : Kosteloos


 Zakelijke coaching individueel (90 minuten)

 : € 125,00


 Team training / Team coaching intakegesprek

 : Kosteloos


 Team coaching traject

 : Op aanvraag


Coaching op locatie

Voor zakelijke coaching op locatie hanteren wij buiten de regio Roosendaal een speciaal tarief. Neem contact op voor meer informatie. Tot 24 uur van tevoren kan de coachingssessie kosteloos geannuleerd worden en daarbinnen wordt 100% in rekening gebracht.

Bel ons vrijblijvend voor meer informatie; 06-33742632