ONS TARIEF

Elk coach- en begeleidingstraject start met een kosteloos kennismakingsgesprek. Tijdens de kennismaking verkennen we in het kort de hulpvraag en leggen we onze werkwijze uit. Vervolgens kan er besloten worden of er een klik is en of het zinvol is om samen verder te gaan in een coach- of begeleidingstraject.

Coaching

Aan het einde van het kennismakingsgesprek wordt er, indien mogelijk, ingeschat wat een realistisch tijdspad voor je is en hoeveel sessies er nodig zijn. Hierdoor krijg je ook direct inzage in de kosten. Een los coachgesprek van een uur kost €79,00 incl. BTW, exclusief eventuele reiskosten. Wanneer er voor een coachtraject wordt gekozen wordt er een aangepaste pakketprijs afgesproken.

Onze trajecten zijn veelal kortlopend en op deze manier blijven de kosten overzichtelijk. Elk traject is maatwerk, maar uit ervaring weten we dat wij tussen de 6 en 10 coachgesprekken nodig hebben om iemand weer de regie in eigen handen te geven. 

Training, Begeleiding & Adviestrajecten

Als het gaat om training, begeleiding en adviestrajecten voor organisaties, dan is er altijd sprake van maatwerk, naar gelang de vraag rondom de vorm van begeleiding wordt een passende offerte aangeboden. Voor vragen hierover kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen.


Bel ons vrijblijvend voor meer informatie; 06-33742632