OVER ONS

Chicard Coaching wordt geleid door Micha Wijngaards-Geleijns (1979), hij heeft zijn ervaring opgedaan binnen de pedagogiek en het onderwijs. Daarnaast heeft hij succes bereikt binnen diverse managementfuncties binnen en buiten het onderwijs. Deze ervaring heeft hij aangevuld met een bedrijfskundige Masteropleiding en coachopleidingen, tevens is hij gecertificeerd  talent-consultant. De mensenmens Micha combineert een scherpe blik met een gezonde dosis humor en no-nonsense aanpak. Daarnaast beschikt hij over een uitgebreid netwerk van professionals, dat desgewenst ingezet kan worden om in jouw behoefte te voorzien.

Als coach en talentconsultant helpt Micha je graag verder in je persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om coaching gericht op privé situaties, of wanneer het vooral werk gerelateerd is, Micha weet snel de juiste aanpak te kiezen. De combinatie van praktische eigen ervaring gecombineerd met de kennis van talentassessment en verbetertrajecten resulteert in ieder geval in een unieke aanpak met gegarandeerd resultaat. 

De sensitiviteit bij Micha Wijngaards is hoogontwikkeld en leidt ertoe dat hij scherpe antennes bezit om snel te weten wat er leeft bij mensen. In communicatie is Micha zeer toegankelijk en weet (met een dosis humor) altijd de vinger op de zere plek te leggen. 

Wil je weten wat Micha voor jou kan betekenen? Laten we dan snel kennis maken in een vrijblijvend gesprek.

Laten we kennismaken; 06-33742632
Chicard 15102021
NJJ_9774 aangepaste achtergrond grijs